Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Технологію виготовлення вина показали гостям фестивалю на Закарпатті

Технологію виготовлення вина показали гостям фестивалю на Закарпатті

 Картинки по запросу ВИНОГРАД
У Мукачівському районі відбувся етнофестиваль "Бобовищенське гроно", де гостям продемонстрували, як з ягід винограду народжується молоде вино, передає кореспондент УНН.
Виноград для фестивалю "Бобовищенське гроно" збирали з усього району: кошики з ягодами до спеціальних дерев?яних діжок несли представники 39 сіл та селищ Мукачівського району.
Виноград чавили пресом та фільтрували сік. В отриманому соці виміряли рівень цукру, який сягнув позначки у 19 одиниць, що є добрим показником для майбутнього вина.
Як розповіли місцеві винороби, вже за 60 діб цей виноград перетвориться на молоде вино, готове до вживання. Наступного року на фестивалі "Бобовищенське гроно" відкоркують витримане вино з врожаю, який частково переробили під час цьогорічного свята.




?
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода в Ужгороді

вологість:

тиск:

вітер:


«    Вересень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930