Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина – на Закарпатті стартував тиждень угорських страв

Боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина – на Закарпатті стартував тиждень угорських страв

Боб-гуляш, бограч, папріка та токайські вина – на Закарпатті стартував тиждень угорських страв
Скуштувати ці та інші страви закарпатці та гості краю зможуть упровдож кількох днів у ресторанних закладах зі значною знижкою. «Тиждень угорських страв» стратував 8 лютого. 
У перший день фесту , так званий «Жирний четвер» відвідувачі зможуть посмакувати угорськиим стравами за півціни, а решту днів за 25% - ою знижкою. Гастрономічний туризм вже досить давно став одзинкою області, каже органзатор акцїї Шарлотта Чізмар.
Підтримує захід і Угорщина. Уповноважений уряду країни –сусідки переконаний, такі заходи популяризують не лише кухню сусідніх країн а і їхню культуру. Участь у фестивалі зголосилися взяти більше 20 –ти готельно-ресторанних комплексів, винні погреби, корчми, сільські садиби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Власники закладів кажуть, їхня мета - не отримати прибутки, а популяризувати угорську кухню та знайти нових клієнтів.Триватиме тиждень угорських страв до 11-го лютого.
[media=https://youtu.be/r0GCJWX5QOE]
М-студіо
  скачать dle 11.3




ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода в Ужгороді

вологість:

тиск:

вітер:


«    Травень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031